Rätt personal

Vi på Crew Bemanning tror på människor och deras kompetensförmågor. Med vår bemanning ser vi till att rätt person finns på rätt plats, när du behöver det. Vi sköter rekrytering och bemanning från start till pågående uppdrag. Känner du att rekryteringen är lyckad finns möjlighet att anställa personen precis som många av våra kunder oftast gör. 

Rätt tillfälle

Under semester, sjukdom eller glapp i anställningar, finns vi på plats och täcker upp. Crew Bemanning anpassar sig efter kundens behov, oavsett om du behöver personal i några få timmar eller under en längre period, så löser vi det. Vi har även möjlighet att tillsätta personal med kort varsel.

Rätt kostnad

Du slipper extra kostnader så som sjukersättningar och vikarie när du bemannar via oss, vilket i sin tur gör det enkelt för dig att i ett tidigt stadium ha koll på vad det kommer att kosta att få in extra personal. Personalen på Crew Bemanning är försäkrade hos Trygg Hansa under arbetstiden.

Rätt Arbetsmoral

Vi gör vårt yttersta för att vi och våra anställda ska ha en så trygg och trevlig arbetsplats som möjligt, men mest av allt ser vi till att våra kunder ALLTID är nöjda, oavsett uppdrag. Prova oss redan idag, antingen det handlar om en idé du vill bolla eller ett konkret uppdrag.

Back to Top